Kairos HR, varoluşunun en temel öğesini insan kaynağı olarak gören firmalara, ihtiyaçlarına özel istihdam ve yetenek yönetimi hizmeti veren bir insan kaynakları danışmanlığı firmasıdır.

Kairos HR, sahip olduğu 20 yıllık deneyimini, coğrafi tecrübesi, esnek hizmet yapısı, proje yapılandırma becerisi ile harmanlayarak, müşterilerine, ana unsuru istihdam ve yetenek yönetimi olan her türlü lokal ve uluslararası projede butik hizmet vermeyi ilke edinmiştir. 

Şirketimiz, kuruluşundan bu yana gerek Türkiye, gerekse Kuzey Afrika, Doğu Avrupa, Orta Doğu,  Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu olmak üzere, farklı coğrafyalarda, farklı sektörlerde faaliyet gösteren pek çok yerli ve uluslararası firmaya hizmet verme şansını yakalamıştır.

Kairos HR, işveren firma ve sektörünün lideri adaylarla uzun süreli ilişkiler kurmayı, katma değerli hizmet vermeyi amaçlamıştır; alanında en iyi olan profesyonelleri, en doğru işveren ve pozisyonla buluşturarak ortak bir sinerji ve karşılıklı kazanım yaratmak en önemli hedefimizdir.